Connect with us

Hír

Belichick: Eddig tudtuk tartani Garoppolót

A Patriots úgy döntött, hogy egy második körös pickért cserébe eladja Jimmy Garoppolót a 49ersnek. Ez Tom Brady formáját látva nem meglepő, azonban hosszú távon Garoppoló lehetett volna az, aki tovább viszi a Patriots-dinasztiát. Nem így lett és nem lehet azzal vádolni BB-t, hogy ne próbálkozott volna:

 

Véleményem szerint a mi irányítóhelyzetünk volt a legjobb a ligában az utóbbi 2,5 évben. Ez nem olyasmi, amit csak úgy fel szeretnénk adni, de egyszerűen eddig tudtuk húzni. Az utóbbi időben minden lehetőséget megvizsgáltunk, és úgy éreztük, most már döntést kell hoznunk. Ez egy nagyon összetett kérdés, és végül azt tettük, amiről úgy gondoltuk, hogy a legjobb a csapatnak.

 

A Patriotsnak így gyakorlatilag Hoyer maradt csak csereirányítónak, ami egyébként nem probléma, annak például pont elmegy. Viszont nincs örökös, hisz sem az ígéretesnek tűnő Jacoby Brissett, sem pedig Jimmy Garoppolo nincs már a keretben. Ez egy elég kellemetlen szituáció, ne lepődjünk meg rajta, hogy ha a második/harmadik körben irányítót választ a Patriots.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!