Connect with us

Best of

Best of College Football 2017 – Week 10

Felkelsz vasárnap reggel, rájössz, hogy nincs londoni meccs és azt hiszed, hogy semmi jó nem fog veled történni este 7-ig. De ez nem igaz! Összeszedtük neked, milyen vicces, káprázatos és kuriózum számba menő jelenetek történtek az egyetemi foci tizedik játéknapján. A srácok megint gondoskodtak róla, hogy jó kedvünk legyen!

A hét elkapása #1

Az UCLA elkapója, a másodéves Theo Howard sok “Odell Egykezesek Válogatást” nézett, melynek meg is lett az eredménye. Egy láb benn volt, ez az egyetemen elég. Szép elkapás.

 

A hét kipattintott bírója

Az NCAA-ben igyekeznek majmolni Ed Houculit, de nem olyan egyszerű az. Azért szép próbálkozás, jár a gratula!

 

A hét havas(!) jelenete

Igen, a Wyoming cs Colorado State meccsen már havazott. A jelenetsor főszereplője Austin Conway, aki éppen robogott az endzone felé.

 

A hét punt return TD-je

Dante Pettis már párszor szerepelt ebben a rovatban a visszahordásaival. Újra bekerült, hiszen az idei kilencedik punt utáni visszahordásból elért hatpontosával egyetemi elsőosztályú rekordot állított fel. Eszméletlen a csávó, az amerikai azt mondaná: ” has some lightning in his feet”.

 

A hét interceptionje

Joshua Jackson nem gyenge teljesítménnyel rukkolt elő az Ohio State ellen, ugyanis három interceptiont szerzett J.T. Barrett átadásaiból. A harmadik egészen fenomenálisra sikerült, mondhatjuk azt is, hogy nem e világira. WOW!

 

A hét ütközése

Nem sok olyan ütközést lehet látni, ahol az egyik játékos visora miszlikekre törik. A Notre Dame futója, Deon McIntosh szaladt iszonyatos erővel Ja’Cquez Willams karjai közé, majd megtörtént, amit tényleg ritkán tapasztalhatunk. BAMM!

 

A hét szurkolója

A bajnoki reményeket kergető Ohio State egy irdatlan nagy pofonba szaladt bele az amúgy nem túl veretes, nem is kiemelt Iowa ellen. 55-24-re kapott ki a Buckeyes, amit a szurkolók sem díjaztak. Pedig milyen faszán beöltözött ez a tag!

 

A hét erőfeszítése

A Colorado-Arizona State meccsen a hazaiak futója, Eno Benjamin mindent elkövetett, hogy TD-t szerezzen, Spin move, izmozás, seggre fejelés, volt minden ebben a futásban. Megérte, hiszen egy hatpontost szerzett.

 

A hét targetingje

Ilyet még biztosan nem láttál: az irányítót állították ki targeting miatt. A másodosztályú Northern Arizona QB-ja, Case Cookus egy trükkös játék után úgy blokkolt meg egy védőt, hogy a fejét támadta. Ez bármennyire nem volt nagy ütés, a szabályokkal szembe ment, repült a sárga zászló, majd Cookus is.

 

A hét jutalma

A Miami Hurricanes játékosai labdaszerzés után megkapják a Turnover Chaint, a Colorado State Rams védői pedig ezt továbbfejlesztve, Turnover Beltet, azaz övet kapnak. SWAG van mindenhol. Mindenhol is.

A hét gátfutása

L.J. Scott A Michigan State futója csendesen kezdte a szezont, de ahogy nőtt a tét, a kedve úgy lett kevésbé sötét. A Penn State ellen pedig nyomott egy földöntúli gátfutós mozdulatot, ezzel alázva a védőjét. Amúgy rá érdemes figyelni, nem rossz prospect.

 

A hét fordítása

Az Ole Miss ezzel az utolsó másodperces TD-vel fordította meg a mérkőzés a Kentucky ellen. Benn volt a lába? Biztosan? A videó alapján igen. Az extra ponttal pedig 37-34-ra nyert a Rebels.

 

A hét megdorgálása

James Franklin, a Penn State edzője egy nagyon korrekt ember, hiába kapott ki a csapata, elvárta a játékosoktól, hogy megadják a tiszteletet az ellenfélnek. Nem kis sprintet vágott le, hogy visszazavarja a játékosát a pályára. Respect.

 

A hét(/év) királya

Ő nem más, mint Baker Mayfield. Ennyi kommentár elég. Na jó, beszúrom még azt is, hogy az Oklahoma State védelme nem védelem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!