Connect with us

Hír

Bortles Kizernek: Próbáld a saját csapattársaidnak dobni a labdát

Blake Bortles úgy érzi, hogy már tanácsokat osztogathat fiatal irányítóknak. Most soron következő ellenfelének, a 0-9-es Browns kezdő irányítójának, DeShone Kizernek hintett egy kis morzsát, hogy hogyan is kell jó irányító módjára viselkedni a pályán. Kizer jelenleg vezeti az NFL-t labdaeladásokban, így biztos sokat tanulhat Bortlestől, aki átment már ezen karrierje során. Kapott is nagyon mélyen szántó, igazi “erre sosem gondoltam volna” tanácsot:

 

Próbáld minél többször a saját csapattársaidnak dobni a labdát.

 

Tényleg Blake? Erre tényleg sosem gondoltam volna.

 

 

 

Ez kemény dolog. Én már átmentem ezen többször is és szerintem minden irányító azt mondaná, hogy ez a legfontosabb dolog. Minden héten olyan játékosokat látsz, akik hosszú ideje vannak az NFL-ben és még így is előfordul, hogy rossz döntéseket hoznak és rossz passzokat dobnak meg. Szerintem ez egy folyamatos küzdelem. A legnagyobbak pedig azok, akik minél kevesebbszer követnek el hibát.

 

Ne, Blake, kérlek, hagyd abba.

 

Biztos nagyon fontos leckét tanult Kizer ebből, de azért elég furcsán hangzik ez az egész olyasvalaki szájából, aki 2014 és 2016 között 51 interceptiont dobott, ami a második legtöbb volt ez idő alatt. Kizer is hasonló ütemben halad egyébként, 12 interceptionje van már idén. A Browns irányítójának borzasztóan nehéz dolga lesz a hétvégén, ugyanis a Jaguars védelmében találjuk a liga legjobb cornerback-párosát. A Brownsnál csak remélni tudják, hogy megfogadja Bortles tanácsait és kamatoztatja azokat a pályán.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!