Connect with us

Hír

BREAKING: Bridgewater aktiválva, Bradford IR-en

A mai napig kellett aktiválnia a Vikingsnak Teddy Bridgewatert a PUP listáról, amit meg is tettek, azonban nagy döntés előtt álltak. Vagy sérültlistára teszik Sam Bradfordot, vagy kivágják Kyle Slotert (szintén irányító), akit viszont nem nagyon akartak elveszteni és egyáltalán nem volt biztos, hogy nem csap le rá senki és vissza tudják hozni a gyakorlócsapatba. Ian Rapoport információi szerint úgy döntenek, hogy Sloter marad, Bradford pedig megy IR-re.

 

 

Bradford csak két meccsen játszott idén térdproblémák miatt, majd tegnap műtéten is átesett, amivel kitisztították a térdét. Szerencsére komoly problémát nem találtak, viszont pár hetet (4-6 hétről beszélnek leginkább) mindenképp ki kellett volna hagynia a sokat sérült irányítónak.

 

Bridgewater 2016 januárja óta nem lépett pályára, utolsó meccse a Seahawks elleni vereség volt a rájátszásban, majd közvetlenül a 2016-os szezon előtt, augusztus 30-án szenvedett brutális térdsérülést és még csak most jött el az ideje annak, hogy visszatérhessen és nevezzék egy mérkőzésre. Most vasárnap még nem ő lesz a kezdő, hanem Case Keenum cseréjeként fog szuperálni.

 

Azt majd érdekes lesz még figyelni, hogy hogyan hat ez az egész történet a két irányító jövőjére a csapatnál, rengeteg kérdőjel van még kettejük körül, hiszen Bradfordnak és Bridgewaternek is lejár a szerződése év végén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!