Connect with us

Hír

BREAKING: Martellus Bennettet kivágta a Packers!

Drasztikus lépésre szánta el magát a Green Bay Packers! Az utóbbi időben egyre több probléma merült fel a tavasszal igazolt tight end, Martellus Bennett játékával kapcsolatban, majd végül úgy döntöttek, hogy véget vetnek a közös folytatásnak.

 

 

Bennett a Packers bye weekjében elhintette, hogy vélhetően ez lesz az utolsó szezonja, és a Packers idényének befejeztekor visszavonul, annak ellenére, hogy három éves szerződést írt alá Wisconsinban. Azóta ráadásul vállsérülés miatt nem tudott a Lions elleni csoportmeccsre pályára lépni, és már ma kiderült, hogy a Bears elleni vasárnapi találkozóra sem tudja vállalni a játékot. Nos, immáron nem is kell neki, hiszen a mai naptól fogva már nem a Packers játékosa.

 

A búcsú oka a vállsérülés volt, hiszen az orvosi teszteken nem szerepelt túl jól az elmúlt napokban, így jobbnak látta a Packers, ha kivágja a veterán játékost. Hogy ez a sérülés volt a visszavonulás ötletének indikátora, azt egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy akkor most Bennett az NFL-től visszavonul-e szabadügynökként, vagy még idén megpróbálkozik más csapatnál is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!