Connect with us

Érdekességek

Brees vs Taylor: az ellentétes irányítók csatája

A hét egyetlen olyan meccsét, ahol két pozitív mérleggel álló gárda találkozik egymással, Buffalóban rendezik, ahol a Bills látja vendégül a Saints csapatát. Nagyon érdekes összecsapás lesz ez, hiszen a két irányító szöges ellentéte egymásnak. Legalábbis ami a passzolást és a futást illeti.

 

 

Ugyanis míg a 2015 óta legalább 20 meccsen kezdő 32 irányító közül Drew Brees első passzolt yardokban és utolsó futott yardokban, addig Tyrod Taylor utolsó passzolt yardokban és első futott yardokban. Brees konkrétan meccsenként 315,2 yardot passzolt és 0,9 yardot fut, ehhez képest Tyrod 208,1 yardot passzol és 36,6 yardot fut.

 

Breesnek idén nem kell annyira kapkodnia magát, hiszen kisegíti a védelem és a remek futójáték a kétfejű szörnnyel, Mark Ingrammel és Alvin Kamarával, így “csak” 277 yardot passzol meccsenként. A Billsnél a futójátékon van a hangsúly több éve, elkapókból sincsenek kitömve, de Taylor is remekül használja adottságait, a rendkívül gyors lábait. Idén viszont ő is az átlaga alatt teljesít, 26 yardot rohangál csak meccsenként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!