Connect with us

Hír

Bryant jól kezelte az eltiltást

Martavis Bryant visszatért a Steelers edzőközpontjába és a 10. heti Indianapolis Colts elleni mérkőzésen már ismét a csapatban találhatja magát.

 

Az elkapót még a bye week előtti héten ültette le a padra a vezetőedző Mike Tomlin, miután megelégelte játékosa közösségi médiatevékenységét, amiben a csapat döntéseivel szembeni elégedetlenségének adott hangot.

Jól kezelte az eltiltását és tanult a hibájából. Kellő alázattal és megfelelő hozzáállással jelent meg a hétfői edzésen, ahogy mindenki más.

-nyilatkozta Tomlin.

Bryant jelenleg elkapásokban csak ötödik (18 elkapás), elkapott yardokban (234 yard) pedig a harmadik a csapat házi listáján. A negyedéves játékost az zavarhatja leginkább, hogy az újonc JuJu Smith-Schuster nagyszerűen robbant be a ligába és ezzel a lendülettel meg is előzte a depth charton (24 elkapás, 424 yard, 4 TD).

Ha Bryantnek van esze rájön, hogy a folyamatos hisztijeivel csak saját maga alatt vágja a fát, hiszen a rovott múltja, valamint a balhés személyiségének kettőssége alapból sem a legjobb alkupozícióba helyezi a játékost.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!