Connect with us

Hír

Clayborn a visszavonuláson gondolkodott a szezon előtt

Adrian Clayborn sikersztoriját gondolom már mindenki kívülről fújja. A 29 éves defensive end nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt elő a Dallas Cowboys elleni találkozó során, pedig nem sokon múlt, hogy ez ne történjen meg.

 

 

Clayborn írd és mondd, 6 sacket szerzett a meccsen, köszönhetően annak, hogy Tyron Smith nem állt Jason Garrették szolgálatára a Falcons ellen, aminek meg is lett a böjtje. Kis híján NFL rekordot is döntött, szóval nem csoda, hogy vele volt tele a sajtó a mérkőzés után. Főleg azért, mert a szezon előtt még közel sem volt biztos, hogy folytatja pályafutását.

 

Fáradt voltam és még mindig fájtak a sérüléseim, nem csak fizikai értlemben, így adtam magamnak egy hónapnyi gondolkodási időt. Sokakkal beszélgettem a folytatást illetően, például Gerald McCoy-jal vagy az ügynökömmel, de végül a feleségem bírt rá a folytatásra.

– mondta Clayborn.

 

A dilemma nem volt véletlen, hiszena korábbi első körös védőnek több súlyos sérülése is volt még a Tampa Bay Buccaneers játékosaként: volt ACL, MCL sérülése, valamint mindkét karjában bicepszszakadása egyaránt, ne csodálkozzunk, hogy kételyei támadtak. Ám egyelőre nem vetik vissza a sérülések, aminek hála létrejöhetett a múlt vasárnapi csoda, ami egyébként $750 ezret hozott a konyhájára. Ha eléri a 10 sacket, akkor pedig további $1,25 millióval lehet gazdagabb.

 

Minden passzsiettető a 10 sackes határt tűzi ki maga elé minimumként, nem csak azért, mert kerek szám, hanem mert ez különbözteti meg egyik játékost a másiktól. Ha valakinek sikerül ennyi sack, az általában bekerül az NFL történelem könyveibe. Sajnos nekem sosem adatott meg a sérüléseim miatt, hogy ez összejöjjön, de most végre ez az álmom is teljesülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!