Connect with us

Hír

Cutler szerint szebb idők várnak a Dolphinsra

Miután a Panthers 45-21-re agyonverte a Dolphinst, sokak bizalma megingott a most már 4-5-tel álló csapatban. A védelemből a fal működik úgy-ahogy, a támadósorban pedig a liga egyik legrosszabb passz-és futójátékát láthatjuk, a legkevesebb támadóponttal meccsenként. Az állítólagos támadóguru Adam Gase csapata mélyrepülésbe kezdett ugyan (az egész ligában csak a Browns, Colts, és a Giants áll rosszabb pontkülönbséggel náluk), de Jay Cutler hitét ez nem ingatta meg.

Adam Gase jól mondta az öltözőben, ez a három vereség csak három hét foci a tizenhatból. A a kirakós darabjai az öltözőben vannak, nagyon tehetséges játékosok, és tehetséges edzők vannak itt, úgyhogy nem tehetünk mást, mint keményen dolgozunk.

 

 

A csapatnál nincs minden rendben. Adam Gase mindegyik vereség után kiemelte, hogy egész egyszerűen nem dolgoznak elég keményen a játékosok, és még a lebutított playbookot sem hajlandóak megtanulni. Padoztatással is fenyegetőzött, és talán ennek is tudható be, hogy Jay Ajayi átkerült az Eagles kötelékébe. A Phinsnek rohadt kemény a hátralevő beosztása, a Tampa, a Broncos, és a Chiefs mellett kétszer meccselnek még a Pats és a Bills kötelékével is, ezekből reálisan háromnál több nem lesz meg, ha nem kezd szárnyalni a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!