Connect with us

Hír

DRC után Janoris Jenkinst is eltiltotta a Giants

Valami nagyon nincs rendben a Giants háza táján. Pár héten belül a második sztár cornerbackjüket tiltották el csapatszabályok megszegése miatt. Most Janoris Jenkins volt a bűnös, aki nem jelent meg a csapat hétfői edzésén a bye week után.

 

 

Érdekes, hogy mellette Eli Apple és Paul Perkins sem volt ott hétfőn az edzésen, ők azonban nem kerültek eltiltásra. Ben McAdoo elmondása szerint Jenkinst kedd reggelig nem tudta elérni, lehet, hogy a másik két delikvenssel legalább sikerült beszélni még aznap.

 

A csapat tagjaként vannak szabályok, felelősségek és kötelezettségek. Ha nem teszünk ezeknek eleget, akkor annak következményei vannak. Ahogy már korábban is mondtam, nem szeretnénk a nyilvánosság előtt lejátszani a fegyelmezési kérdéseket, viszont van, amikor ez elkerülhetetlen, ez is egy ilyen helyzet.

 

Nagyon úgy tűnik, hogy McAdoo nem tudja kontrollálni az öltözőt és nincs meg a kellő tisztelete a játékosok között. Az biztos, hogy Jenkins nem fog játszani ezen a héten a Rams ellen – ahogy pár hete Dominique Rodgers-Cromartie is kihagyott egy mérkőzést -, és majd jövő héten foglalkoznak újra a Jackrabbit becenévre hallgató cornerbackkel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!