Connect with us

Hír

Érik a Davis Webb time New Yorkban?

Egy 51-17-es vereséget követően természetes, hogy az edzők, játékosok és szurkolók egyaránt csalódottak, főleg, hogy a papíron jó védelemmel rendelkező Giants volt a hancúrléc rosszabbik végén, ráadásul ezzel 1-7-es lett az idei mérlegük. Ilyenkor sokan QB-cseréért szorítanak, hogy hátha az majd hoz valami változást, és ez alól lehet Eli Manning sem lesz kivétel.

 

 

 

Eli Manningről sokan úgy vélik, hogy már évek óta nincs jó szezonja, de hogy az idei teljesen kuka, azzal talán mindenki egyetért. Sztárelkapói nélkül jobbára képtelen életképes drive-okat vezetni, hiszen a támadófalnak hála minél hamarabb kell szabadulnia a labdától, így az elkapói képességeire van utalva a sajátja helyett (hogy ez most hogy vagy rossz, abba most ne menjünk bele). Hiába kezdett már több mint 200 meccse folyamatosan a Giantsben, idén lehet megtörik a sorozata, és nélküle szalad ki az első playre a Giants.

 

McAdoo a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy rendkívül csalódott a jelen körülmények miatt, ugyanakkor egy újságírói kérdésnél nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a harmadik körben draftolt Davis Webbet látjuk még idén kezdeni a Giantsben. A lépés több mint indokolt lenne, a szezon ugyanis elúszott, a dolgok jelen medrében pedig egy top 5-ös draftpick landolhat majd New Yorkban, amit aktuális esetben irányítóra is el lehet lőni. Éppen ezért kellenének a benyomások Webbről, aki lehet, hogy feledtetné ezeket a gondolatokat. Sokat már amúgy sem veszthet 2017-ben a csapat…

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások