Connect with us

Hír

Fiedorowicz visszatér, de ki fog neki passzolni?

A Houston Texans csapatát nagyon megnyirbálták a sérülések, kezdve a teljes TE állomány, majd a két top passzsiettető (Watt és Mercilus) és végül a roppant ígéretesnek tűnő Watson kidőlésével. Most azonban egy aprócska pozitívum is van: úgy tűnik, hogy a TE Fiedorowicz visszatérhet a sérülés listáról.

A játékos számára nagyszerűen sikerült az előző szezon, hiszen 54 elkapásból 559 yardot és 4 TD-t szerzett. Fáradozásait pedig meg is fizette a Texans, amivel 2020-as szezon végéig maradhat a csapatnál. Azonban rögtön a szezonnyitó mérkőzésen agyrázkódást szenvedett, így a csapat kénytelen volt IR-re tenni.

Visszatérése pedig nagyon nagy segítség lenne a támadósornak, ugyanis tavaly Savage előszeretettel kereste őt is és a többi TE-t is. Persze az is megeshet, hogy a labdákat nem tőle, hanem Kaepernicktől fogja kapni. Ugyan ez még csak pletyka és a per miatt szinte 0% , hogy valaha is újra pályára lépjen a ligában. Watson kiesésével a Houston támadósora az elitből a béka hátsó fertálya alá esett és pusztán ez a tény felveti ennek a pletykának a létjogosultságát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!