Connect with us

Coin Toss

FK! Coin Toss – Week11

Tippelés szempontjából három könnyedebb forduló után most egy nehezebben jósolható következik. Az esélyesebb csapatok zöme idegenben vagy semleges pályán játszik, míg a találkozók másik fele teljesen megjósolhatatlan. A fogadások nagy része így nem is győztes kilétére, hanem inkább egyéb speciális tanácsokra irányul.

 

 

A hét tippje

 

Detroit Lions @ Chicago Bears

 

Megmondom őszintén a Lions múlt heti játékát látva nem vagyok egészen biztos a vendég győzelemben, de odds és valószínűség szempontjából még így is az egyik legjobban jövedelmező mérkőzés. A Bears ugyan megmutatta már idén, hogy képes nagy skalpokat gyűjteni, de pont a múlt héten arról is tanúbizonyságot tett, hogy a csoporton belül még nem képesek igazi versenytársai lenni a másik három csapatnak. A Lions ezzel szemben csoporton belül kénytelen minden mérkőzését nagyon komolyan venni, mert nekik vannak reális továbbjutási álmaik. Győzelmi esélyeikről elsősorban ismét a védelem tehet, akik múlt héten is kihúzták a bajból a csapatot.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Detroit Lions, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Over/Under 37.5

 

Alapvetően mindkét csapatra jellemző hogy lassabb, megfontoltabb drive-okat vezet, a Lions esetében rövid passzokkal, a Bears esetében meg temérdek futással. Alapvetően ez egy under fogadást ígérne, de Vegas olyan alacsonyan húzta meg az under határt, hogy kénytelen vagyok overt ajánlani. Nem bombabiztos tipp, de ha túlságosan elrugaszkodik az odds az egyik irányba, akkor mindig megéri a másikat tenni, mert bőven benne van egy gyors pick6, egy 70 yardos TD vagy akármi, ami felboríthatja a mérkőzés képét. 17-18 pontot pedig legalább kinézek mindkét csapatból még annak ellenére is, hogy jó a két védelem.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Over 36.5, eredő odds: 1.65[/quote]

 

Érdemes megfontolni:

 

New England Patriots -6.5 vs Oakland Raiders

 

Ugyan hivatalosan a Raiders a pályaválasztó, de a mérkőzést semleges helyszínen, Mexikóban játsszák. Így pedig az a csipetnyi előnye is elveszik az Oaklandnek, amit amúgy fel tudna mutatni. A Patriots offense oldalon egyértelműen jobb csapat, a Raiders passzvédekezése pedig az egyik legrosszabb a ligában továbbra is. A másik oldalt figyelembe véve már nagyobb lehet a csata, mert a Patriots védelem és Carrék is kezdenek lendületbe jönni, de leginkább azt mondanám, hogy kiegyenlítettek az erőviszonyok.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: New England Patriots -6.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

 

Washington Redskins @ New Orleans Saints -5.5

 

A Saints szerintem a liga legjobb formában lévő gárdája, a múlt héten a Bills illúzióit foszlatták szét meggyőző teljesítménnyel. A Buffalo védelem alapvetően semmivel nem rosszabb, mint a Redskins, így nem gondolom, hogy egy teljes fordulatszámon pörgő Saints offense-t kordában tudnának tartani. Messze nem számítok akkora alázásra, mint a múlt héten, de otthon még Brees is sokkal jobb szokott lenni, mint idegenben, így meg nem hogy romlás, de javulás se elképzelhetetlen a támadójátékban (ha ez egyáltalán lehetséges).

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: New Orleans Saints -5.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Under/Over 48.5

 

A Saints offense-ről esett szó, de Cousinsékról is érdemes beszélni. A Redskins támadójátéka elmarad a mostani ellenfelétől, de azt nem szabad elvitatni, hogy még a jobb defense-ek ellen is halad ez az egység. Cousins képes 50-szer passzolni egy meccsen és Thompson személyében valószínűleg megtaláltak azt a futót, aki a legjobban illik a játékstílusához.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Over 48.5, eredő odds: 1.72[/quote]

 

Cincinnati Bengals @ Denver Broncos

 

A.J. Green szerzett yardok U/O 67.5

 

A No Fly Zone rég nem látott rossz formában van, ami esetükben azt jelenti, hogy jelenleg nem a liga legjobb egysége, hanem csak az ötödik mondjuk. Ennek ellenére idén könnyebben zavarba hozhatók, Green pedig az egyetlen értelmes célpont Dalton repertoárjában. Alapvetően nem számítok egy pontzuhatagos mérkőzésre, de a Broncos támadósor annyiszor fogja Dalton kezébe visszaadni a labdát, hogy Greenek simán kinéz egy 80-90 yard körüli mérkőzés.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: A.J. Green szerzett yardok over 67.5, eredő odds: 1.80[/quote]

 

 

 

Jacksonville Jaguars @ Cleveland Browns

 

Cleveland Browns szerzett pontok U/O 18.5

 

A Jaguars idén főleg kiváló védelméből él, de ez az egység annyira félelmetes, hogy bőven rájátszásesélyes a csapat. A túloldalon viszont a még mindig nyeretlen Browns áll, akik mellesleg az egyik legtöbb turnovert és elszalasztott pontszerzési lehetőséget tudják a magukénak. A Jaguars jó támadógépezettel rendelkező csapatokat is 20 alatt tartott, így a Browns ellen is simán kinéz egy 15 pont alatti mérkőzés.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Cleveland Browns szerzett pontok under 18.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!