Connect with us

Rövidhírek

Gabbert time, IR-jelentések, és C.J. Beathard – rövidhírek

A délután folyamán történt pár változás, amik közül nem mindegyik hatalmas breaking, de úgy gondoltuk, hogy hiba lenne ezekről lemaradni, így hát összegyűjtöttük őket ebbe a cikkbe. Többnyire roster move-ok és sérülésjelentést tartalmaz, illetve mindenki kedvenc Blaine Gabbertjét.

 

 

  • Drew Stanton térde sem bírta ki a Seahakws elleni csütörtök esti rangadót, ami miatt kérdéses a felépülése a Cardinals következő meccsére. Az első riportok arról szóltak, hogy 1-2 meccset lehet ki kell hagynia, és amennyiben ez megtörténik, akkor Blaine Gabbert veheti át tőle a stafétát a kezdőben.

 

  • Elvesztette jobboldali tackle-jét, Ja’Wuan Jamest a Miami Dolphins, aki elég jó szezont tudhatott magának 2017-ben. A játékos IR-ra került, és a szezon hátralévő részében már nem léphet pályára. Megüresedett helyét az eltiltásból visszatérő safety, T.J. McDonald veszi át az 53-as keretben, akivel a szezon elején hosszabbított a Dolphins.

 

  • A Bengalsnál is változások történtek. Nemrég jelentették be, hogy a running back Jeremy Hillt IR-ra tették, ezzel a szerződésének utolsó évében lévő futónak véget ért a szezon, és lehet a bengalsos pályafutása is. Nem ez volt az egyetlen lépésük, hiszen waivelték a beugró kickert, Marshall Koehnt, ami azt jelenti, hogy Randy Bullock visszatérhet a special teambe.

 

  • A Lions számára végre jó hírek is érkeztek a sérüléseket illetően, hiszen Taylor Deckert és Corey Robinsont is aktiválták a PUP listáról. Hogy helyet szorítsanak nekik, a csapat kivágta a Ramstől megszerzett (bust)tackle-t, Greg Robinsont. Decker ráadásul rögtön a kezdőben is találhatja magát a Browns elleni vasárnapi meccsen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!