Connect with us

Hír

Gyenge a washingtoni fű

Aki látta a csütörtök esti Redskins-Giants meccset, az azt is láthatta, hogy a pálya állapota finoman szólva nem az igazi. A játékos szakszervezet (NFLPA) vizsgálatot is kezdeményezett a témában, de nem lesz könnyű dolguk. A washingtoni gyeppel ugyanis évek óta probléma van a szezon második felében, és a hálaadás napi meccsen ismét komoly problémák voltak vele. Cousins interceptionjénél volt a leglátványosabb a pálya gyenge minősége, illetve a felülnézeti kamerák képéből. Nézzük csak meg az alábbi videót:

Cousins lába egyszerűen beleragad a földbe, és ugyan ettől még Byron Marshall elkaphatta volna a kacskán szálló labdát, de nyugodtan kijelenthető, hogy egy normálisabb minőségű pályán ez a dobás nem lett volna pick-6.

Az NFL ellenőre persze nem talált kivetnivalót a pályában, de Cousins maga pénteken így nyilatkozott róla egy helyi rádiónak:

Nem igazán nézett ki egy professzionális NFL pályának a gyep. De ha azt gondolod, hogy ez elég kemény volt, akkor gondolj bele, hogy még két hazai meccsünk van december közepén, végén. Akkor még nehezebb lesz rajta játszani. (…) De már megtanultam ezzel együtt élni, és ez itt a játék része. Ezen a pályán sosem volt nagy öröm játszani a szezonok második felében.

A csapat szóvivője Tony Wyllie ugyanakkor megvédte a pályát, mondván, hogy az igenis jó állapotban volt, de az előző napi fagy miatt a Bermuda típusú fű bebarnult a számok között. Ez elég jól látszott az NBC képein is:

A Redskins december 17-én a Cardinalst, 24-én pedig a Broncos fogadja, a korábbi évek tapasztalata alapján, javulásra ne számítsanak a játékosok.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!