Connect with us

Érdekességek

Interception királyok az első félidőben

Van két fenegyerek, akik nagyon szeretnek pickeket dobálni az első félidőben. Az első játékos helyen talán nem meglepő módon Jay Cutler, akinek látványosan nem megy a Dolphinsban (nem csak neki persze, hanem úgy az egész offense-nek), a másik pedig kisebb meglepetésre Marcus Mariota. Mindkét irányítónak kilenc INT-je van a mérkőzések első félidejében.

 

 

Jay Cutler kilenc meccsen kezdett idén a Dolphinsban és összesen kilenc INT-je van, tehát a második félidőre általában (lesérül) megembereli magát. Marcus Mariota nem ilyen kiegyensúlyozott, neki a második félidőre is jut négy pickje. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy a Titans üdvöskéjének mindössze kilenc TD-je van 10 meccsen, ami nagyon kiábrándító szám, e mellé jön ugye a 12 interception. Tavaly egyébként mindössze kilenc eladott labdája volt 26 TD mellett, tehát csúnya nagy gödörben van ő is.

 

 

Az első félidőben dobott legtöbb interception további dobogósai öt egységgel: Joe Flacco, DeShone Kizer,  Cam Newon, Carson Palmer, Nate Peterman, Ben Roethlisberger és Russell Wilson. Egyébként külön érdekesség, hogy a billses Peterman mind az öt INT-ét egy meccsen szerezte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!