Connect with us

Érdekességek

Jimmy Graham végre kezd hasonlítani régi önmagára

Amikor a Seahawks megszerezte Jimmy Grahamet, majdnem mindenki azon az állásponton volt, hogy a csere nyertese alighanem a Seattle és félelmetes offense-t hozhatnak össze a kiváló tight end segítségével. Graham ugyanis 51 touchdownt hozott össze Szentként, az utolsó négy szezonjában egyaránt legalább kilencet, így joggal remélhették, hogy igazi TD gyáros lesz.

 

 

Azonban pár hónappal a csere után már kezdett látszani, hogy nem olyan egyértelmű, hogy jó húzás volt-e a Seahawks részéről. Graham ugyanis amikor épp nem sérült volt, akkor is csak szenvedett a pályán és nem tudott igazán hatékony lenni, egészen mostanáig. Az idény elejét még lassan kezdte a tight end, de az elmúlt öt mérkőzésen beindult a bulldózer. Ezen időszak alatt ugyanis hat darab hatpontost szerzett, ami a legtöbb a tight endek között és 121.9-es passer ratingel dobált rá Russell Wilson.

 

Grahamnek jelenleg 51 darab Red Zone touchdownja van, aminél egyedül Rob Gronkowski jobb, akinek 52 darab ilyen pontszerzése akad. Graham az utolsó öt mérkőzésen nyújtott teljesítményével elkezdett visszazárkózni a TE statisztikák élmezőnyébe, 60 targetje az ötödik legtöbb 39 elkapása pedig a hetedik legtöbb. Igaz év eleji gyengélkedése miatt még mindig a második legtöbb elejtett labdával bír a posztján és route-onként is elég kevés yardja van.

 

Elmúlt havi jó teljesítménye ellenére még van mit törleszteni új csapatának, mert amellett hogy az elkapási statisztikái csak most kezdenek javulni, passzblokkoláshoz továbbra sem merik használni. Mindössze 17 snapet töltött bent Wilson védelmével, ezalatt pedig két siettetést engedett is az ellenfeleknek. Graham tehát kezd visszatalálni a helyes útra, de még bőven nem érte el azt a szörny teljesítményt, amit volt csapatában mutatott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!