Connect with us

Hír

Joe Thomas: Helyesen cselekedett a Browns, amikor fizetésemelést adott

Joe Thomas minden idők talán legjobb támadófalembere. Egy legenda, egy ikon, egy garantáltan Hall of Famer játékos aki a történelem egyik leggyengébb csapatában játszotta végig az egész karrierjét. Azonban úgy néz ki, ha már győztes csapatot nem tud összerakni a Browns, legalább ahhoz ért, hogy bánjon a legendáival. Joe Thomas ugyanis úgy kapott 3 millió dolláros fizetésemelést (amivel a legjobban fizetett tackle lett a ligában), hogy sérült és idén már biztos nem lép pályára.

 

 

Ezzel a csapat csak azt fejezte ki, hogy szeret és megbecsül téged. Az NFL-ben ezt csak így lehet kifejezni. Mióta 2011-ben megkötöttük a szerződéshosszabbítást, azóta próbálok nemcsak az üzletre odafigyelni, de arra is, hogy mindent megtegyek azért, hogy a lehető legjobban játsszak, a lehető legjobban képviseljem a csapatot és jó csapattárs legyek. A Brownsnál úgy gondolták, hogy az emelés, amit egyáltalán nem kellett volna megadniuk, nem csak nekem tesz jót, hanem nekik is. Ezzel ugyanis üzenetet küldenek a többieknek az öltözőben, hogy “ha jól csinálod a dolgokat, alárendeled magadat a csapat érdekeinek, akkor mi megjutalmazunk téged”

 

– mondta Thomas az Akron Beacon Journalnak.

 

És igaza van. Az NFL-ben nagyon ritka, hogy a csapatok fizetésemelést adjanak akkor, ha az nem muszáj. Nem véletlenül holdoutolt Donald Penn vagy Aaron Donald, plusz pénzt a legtöbb játékos csak a szerződése utolsó évében vagy szabadügynökként kereshet. Thomasnak két év van még hátra a kontraktusából, idén már nem játszhat, 30 fölött jár már bőven, mégis kapott egy szép kis fizetésemelést. Ennél pozitívabb üzenetet aligha küldhetett volna a Browns.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások