Connect with us

Hír

Julio Jones sajnálja, hogy nem Shermannel meccselhet

Nincs egyszerű helyzetben a Seattle Seahawks, hiszen nemrég Kam Chancellor, előtte pedig Richard Shermant vesztették el a szezon hátralévő részére. Utóbbit nem csak a szurkolók sajnálják, hanem a ‘hawks soron következő ellenfelének klasszisa, Julio Jones is.

 

 

Imádok Richard ellen játszani, sajnálom, hogy ez most elmarad. Szeretem, ha ő fog, mert nagyszerű játékos, és én olyan játékos vagyok, aki a legjobbak ellen szeretne teljesíteni. Egyértelműen a védelem egyik, ha nem a legnagyobb vezére, akinek a hiányát meg fogja érezni a Seahawks.

– mondta a kiváló cornerről Jones.

 

Richard Sherman nagy trashtalker hírében áll, és ránézésre kevés játékost tisztel, de ez valójában azért nincs így. Julio Jones is egy azok közül, akik sokat érnek Sherman szemében, ennek pedig még tavaly adott hangot.

 

Julio elképesztő, akkor is figyelni kell rá, ha nem passzjátékot hívnak, mert mindenben jó. Nagyon keményen és határozottan blokkol, ami ellen sokszor nehéz mit csinálni. Mindenképpen tiszteletre méltó, hogy rengetegszer beáll a sorba, és elvégzi a “piszkos munkát”, és kiszed akár egy linebackert is a futó elől. Zseniális játékos, és még csak a futójátékban nyújtottakról beszéltem, amit az elkapásoknál csinál, arra szavak nincsenek.

 

A Seahawksnak most Sherman nélkül kell féken tartania a Falcons szörnyetegét, amire Jeremy Lane, Shaq Griffin és a frissen igazolt Byron Maxwell áll rendelkezésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!