Connect with us

Hír

Kizert nem a sértődöttség tüzeli

Valószínűleg már mindenki értesült róla, hogy a Browns megpróbálta megszerezni McCarront a Bengalsból, de ez végül meghiúsult a határidő lejárta előtt. Az esetet ugyan még sok kérdőjel övezi, de egy valami már biztos: Clevelandban egy új irányító után néztek, amit a jelenlegi kezdő Kizer számára mindenképpen üzenet értékű. A csapat sajtótájékoztatóján azonban világosan kifejtette, hogy most nem a sértődöttség (mint mondjuk Glennonnál), hanem a bizonyítási vágy éledt fel benne.

Ez része az üzletnek. Ez nem lesz hatással a fejlődésemre és ahol ez a csapat tart. Ez csak egy újabb jel arra, hogy szintet kell lépnie a játékomnak és tudom, hogy van egy újabb lehetőségem kezdő irányítónak lenni.

A hétvégén a Lions ellen lépnek pályára, akik ellen nem lesz könnyű bizonyítani. Az újonc játékosnak annyi előnye van veterán kollégáival ellentétben, hogy neki nem évi 20+ milliókat kell adni, hanem még a következő három évben is viszonylag olcsón megtartható. Ugyanakkor ez nem egy végtelenített buli, hiszen ha nem fejlődik ezen időszak alatt, sokat romlik a piaci helyzete. A csere és a kezdő irányító éves fizetése között elég nagy szakadék van. Arról már nem is beszélve, hogy ha nem kezd el jól játszani, soha sem fog felérni azokhoz a legendákhoz (Newton test, Brady fej), akikhez a draft előtt hasonlította magát…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!