Connect with us

Hír

Lang arra számít, hogy kifújolják a Lambeau-n

Green Bay nem tartozik a legbarátságosabb hangulatú stadionok közé, legalább is akkor nem, ha vendégként tesz látogatást oda az ember. Ez különösen igaz azokra a csapatokra, melyek a Packers riválisai az NFC északi csoportjából. Akkor meg még inkább ez a helyzet, ha egyjátékos éppen Wisconsinból helyezte át székhelyét Detroitba. Pontosan ez a helyzet T.J. Langgel, is, aki idén helyezte át székhelyét a Lionshoz, és tisztában van vele, milyen atmoszféra veszi körül a Lambeau Fieldet:

Nem gondolom, hogy csúnya véget ért volna a kapcsolatom a Packersszel. Az én részemről biztosan nincs keserűség, de a szurkolókkal kapcsolatban teljesen más a helyzet, az ő oldalukat nem láthatjuk. Könnyen elfelejtik, hogy az ember mennyi ideig és milyen jól játszott náluk, főleg akkor, ha egy csoport riválishoz igazol később. Engem viszont nem zavar, hogyan fognak hozzám állni. Nem fog befolyásolni, ha kifújolnak, fel leszek készülve rá, ez benne van a pakliban.

Fura érzés lesz majd Langnek 9 év után úgy kifutnia a Green Bay Packers legendás stadionjának a gyepére, hogy nem a hazaiak mezét viseli. Az idők viszont változnak, most már a Lions mezét viseli a kiváló guard, aki igyekszik bebizonyítani, hogy megérte a pénzét. Olyannyira a poszt krémjébe tartozik, hogy a Pro Football Focus jelenleg a hatodik legjobb guardként tartja számon, főként annak köszönhetően, hogy passzblokkolásban kiválóan oldja meg a feladatát. A hétvégén pedig adott a következő erőpróba: Mike Daniels és Kenny Clark ellen kell úgy dolgoznia, hogy Staffordnak kellő ideje legyen passzolni, ez pedig combos kis kihívás lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!