Connect with us

Hír

Lattimore: Evans a legnagyobb senkiházi, aki valaha pályára lépett

Nem csak A.J. Green volt a nap hülyéje tegnap, hiszen Mike Evans is kivette a részét az idiótaságból. A Buccaneers elkapója úgy gondolta, hogy jó ötlet a neki háttal álló Marshon Lattimore-ba belerohanni, miután elkezdett Jameis Winstonnal vitázni az oldalvonal mellett.

 


Ahogy a fenti videón is látható, a nagy kavarodás közepette a vállsérülés miatt ekkor már csak a partvonalon kívül figyelő Jameis Winston kezdte el provokálni a Saints újonc védőjét, miután a tarkójára bökött. Lattimore ezt nem nézte jó szemmel, és rögtön ment a trash talk, aminek Mike Evans vetett véget egy elképesztően felesleges, vakoldalról jövő ütközéssell. Ami még ennél is viccesebb, hogy ez a jelenetsor nem ért számára kiállítást, ami miatt a Saints teljesen – és jogosan – fel van háborodva.

 

Sean Payton csak annyit mondott az esetről, hogyha ugyanezeket a felvételeket látták a New York-i központban is, és mégsem zárták ki Evanst a meccsről, akkor el sem tudja képzelni, mit kell egy játékosnak tennie a kiállításért. Lattimore viszont a tőle megszokott stílusban mondta el a véleményét az esetről.

 

Én örültem, hogy nem állították ki, mert a pályán akartam neki válaszolni. Evans a legnagyobb senkiházi, aki valaha pályára lépett a ligában, más jelző nem illetne olyat, aki egy védtelen játékosba így beleszáll, ráadásul az egészet ők provokálták ki. Alighanem minden iránta érzett tiszteletemet elvesztette, hiszen egy ilyen aljadék ember csak szánalmat érdemel.

 

A Buccaneers sima vereséget szenvedett, ahol ismét csak teljes csődöt mondott a támadósor. Evans mindössze egy elkapással és 13 yarddal zárta a találkozót, ami után elmondta, hogy a csapatban sokkal több van annál, mint hogy 2-6-tal álljanak, és ezt be fogják bizonyítani. Hogy ez jövő héten vele vagy nélküle fog megtörténni, az a hét közepén kiderül, ugyanis lehet nem ússza meg az utólagos eltiltást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!