Connect with us

Hír

Mike Zimmer: Nehéz lenne leültetni Keenumot

Múlt heti Kupaktanácsunk egyik legtöbb vitát generáló kérdése az volt, hogy a visszatérő Bridgewater kedvéért leültetnénk-e a jól szereplő, de sokkal határoltabb képességű Case Keenumot. A válaszaink és a ti kommenteitek is elég vegyesek voltak, így az életnek kell eldöntenie mi következik. Keenum a Rams elleni NFC rangadójával azonban nem könnyítette meg a döntést. Mike Zimmer a Minneapolis Star Tribube-nek adott interjújában nem is tudott egyértelmű választ adni, de jelezte, hogy melyik irányba húz az esze.

 

 

A Vikings ugyanis újabb nagyserű győzelmet aratott a sokat magasztalt Rams ellen, Keenum pedig továbbra is magabiztosnak látszik.

 

Jelenleg nagyon nehéz lenne kivenni a kezdőből Keenumot. Nagyon jól játszik. Továbbra is nagy reményeink vannak Teddyben és hosszú még az idény, bármi megtörténhet.

 

Számomra ez azt mutatja, hogy az esze azt mondja, hogy örültség lenne egy jól működő rendszert megbontani, de szíve szerint lehet Bridgewater lenne a kezdő. Én továbbra is tartom, hogy végig kell csinálnia Keenumnak az évet, lesz ami lesz, aztán ha Teddy a jövő a csapatnál, akkor majd ő is megmutathatja, hogy mire képes.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!