Connect with us

Hír

Nem lesz Bennettgate!

Martellus Bennett sokaknál, főleg a Packers szurkolóknál, kiverte a biztosítékot. Aláírt nagy pénzért egy bajnokaspiráns csapatba, ahol miután lesérült a kezdő irányító, egyből elkezdett fájni a válla, vissza akart vonulni stb. stb. A Packers annak rendje és módja szerint ki is vágta, azonban a waiverről a Patriots összeszedte és mindössze 400 ezer dollárjába fog kerülni, ráadásul állítólag a kompenzációs picket is megkapja majd utána. Tehát röviden: a Packers megszívta és bukott egy csomó pénzt, a Patriots pedig kapni fog egy kompenzációs picket (akár 4. kör is lehet), valamint apróért egy Pro Bowler TE-et, aki hirtelen meggyógyult. Ugye, hogy gyanús? Nos, az NFL szerint nem és ezt el is lehet felejteni.

 

 

Az NFL illetékesei egyértelműen kijelentették, hogy abszolút nincs semmi bizonyíték arra, hogy a Patriots és Bennett bármi szabálytalant tett volna, még véletlenül sem beszéltek össze, írja a PFT. Ez egyébként jó eséllyel fedi is a valóságot. Az én személyes véleményem az, hogy Bennett egyáltalán nem volt sérült, amikor a Packershöz igazolt és Aaron Rodgersszel a kezdőben egész biztos végignyomta volna a szezont fél kézzel is. Azonban Rodgers megsérült, ő pedig nem akart sérülten játszani egy gyenge csapatban (mint tette azt a Bearsben), így inkább elengedte a dolgot (ebben semmi rossz nincs, Rodgers sem jön idén vissza, ha nincs esély a PO-ra, bár hangsúlyozom, a két játékos össze sem hasonlítható).

 

A Packers azt tette, amit tennie kellett: kivágta. A Patriots pedig köszönte szépen és a kompenzációs pickért cserébe visszahozta, vállalva azt, hogy esetleg nem játszik. Mindezt másik 25+ csapat is megtehette volna, de hát minek, hisz a Patriotst leszámítva jó eséllyel Bennett max a Seahawks kedvéért vállalta volna a játékot. A Packers szurkolóknak és szervezetnek ez persze nyilván rosszul esik és teljesen jogosan, fair play díjat biztos nem kap érte Bennett, de jó eséllyel semmi szabálytalant vagy rosszat nem tett. A Pats meg pláne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!