Connect with us

Hír

NFL-tulajokat céloz Kaepernick az összejátszás-ügyben

Elkezdődtek a jogi procedúrák Colin Kaepernick ügyében, ugyanis több tulajdonost is eskü alatt fognak meghallgatni az irányító ügyvédei, illetve a telefonbeszélgetéseiket, emailezéseiket is be kell nyújtaniuk az összejátszás-üggyel kapcsolatban.

 

 

A tulajdonosok közt találjuk Robert Kraftet (Patriots), Jerry Jonest (Cowboyst), Bob McNairt (Texans), Paul Allent (Seahawks), Jed Yorkot (49ers), John Marát és Steve Tischt (Giants) is, akiket főként a nyilatkozataik alapján szeretnének meghallgatni. Elsőként McNair lesz terítéken a “rabok viszik a börtönt” megnyilvánulása miatt, ami arra utal, hogy az összes csapat egy szervezetként működik, nem 32 különállóként. Robert Kraft pedig állítólag egy nappal azelőtt repült közösen Trumppal, hogy az elnök Kentuckyban elmondta, hogy a tulajdonosok félnek egy “dühös tweettől” az elnöktől, ha leigazolják Kaepernicket. Jerry Jonest azért vehetik elő, mert szinte kötelezte a játékosait arra, hogy álljanak a himnusz alatt.

 

A meghallgatásokon kívül digitális bizonyítékokat kértek el a tulajdonosoktól, tehát telefonbeszélgetéseket, sms-eket, emaileket fognak átnézni például a Kaepernick és Trump szavakra fókuszálva csapaton belüli és csapatok közötti kommunikációt vizsgálva. Az összejátszás-ügy kialakulásáról itt írtunk nemrég.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!