Connect with us

Hír

Osweiler addig kezd, amíg jól játszik

A Broncos irányítót cserélt a héten és Trevor Siemian helyett Brock Osweier fogja kivezetni a csapatot az Eagles elleni találkozóra. Nem meglepő Siemian leváltása, hiszen az utóbbi három meccsen 7 turnover került a neve mellé és egy 64,1-es passer rating. Ez lesz Osweiler első kezdő meccse, miután legutóbb a Texans játékosaként a Patriots ellen 3 interceptiont dobott a playoffban. Vance Joseph főedző így beszélt a cseréről:

 

A döntés arról szólt, hogy mi a legjobb a csapatnak és igazából arról, hogy mi a legjobb Trevor jövőjének. A csapatnak nem okozott problémát a döntés, megbíznak Brockban. Volt ő már itt hasonló helyzetben. Ezért igazoltuk le, szerettünk volna egy veteránt az irányítók között, egy srácot, aki játszott már nagy meccseken, egy srácot, aki el tudja vezetni a támadósort. Izgatott vagyok vele kapcsolatban és ő is izgatott.

 

 

Az utóbbi három hétben a Broncos 9,7 pontot átlagol, ami a legrosszabb mutató az NFL-ben, ráadásul ez idő alatt a legtöbb turnovert is ők produkálták, szám szerint 11-et.

 

Nem tudjuk, hol tart a csapat, amíg folyton eladjuk a labdát. Érdekel, mi fog történni, ha vigyázunk a labdára. Ha Brock jól játszik, ő kezd jövő héten is. Ez ilyen egyszerű.

 

 

Érdekes lett volna a döntés Siemian lecseréléséről, ha nem csak Osweiler lett volna egészséges a lehetséges opciók közül. Ugyanis az első körös Paxton Lynch és az idén draftolt Chad Kelly is sérülésekkel bajlódik, így nem is volt lehetősége már döntést hoznia Vance Josephnek. Azt pedig meglátjuk majd, mi lesz, hogyha Osweiler gyengén játszik, vajon ki lehet a következő alternatíva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!