Connect with us

Hír

Panthers GM: Benjamin elcserélése segít rajtunk

A cserék legérthetetlenebbike volt Kelvin Benjamin Buffaloba küldése. Mindenki látta, hogy ezt tisztán Buffalo nyerte meg, viszont nem csak simán rosszabbul járt a Carolina, de meg is fente a kést a saját belezéséhez. Ennek okán kellett Hurneynek, a csapat ideiglenes General Managerének magyarázkodnia. Hurney elmondása szerint túl sok hasonló képességű elkapójuk van, és inkább a fiatalokat szeretnék kicsit lehetőséghez juttatni, és a futójátékot szeretnék segíteni a box fellazításával.

Elsőre hülyeségnek hangzik, de belegondolva nem feltétlenül az. Ahogy az alábbi képen is látszik, Benjamin és Funchess ugyanazt a fizikális, nagy elkapó szerepét töltik be, mint például Julio a Falconsban. A méret és a sebesség együtt sikeres elkapót jelez, csak sajnos se Benjamin, se Funchess nem gyorsak (Julio 4.34-es 40 yardot futott). Ami mégis különbség köztük, hogy Funchess az agilitást és ügyességet mutató Combine-felméréseken jobban teljesített, és Benjamin a sérülése óta messze nem tudja betölteni azt a mélységi veszélyt, mint korábban. Funchess is elkezdte mélyebben kapni a labdákat, és nagyon kevés csapat használ két tölgyfaméretű elkapót egyszerre.

 

A kép a játékosok Combine- és egyéb eredményeit mutatja, a teljesítménymutatók egyetemi karrierjükre vagy ott töltött utolsó éveikre vonatkoznak.

 

Hurney elmondása szerint Rivera terveibe teljesen illik a lépés, így Funchess lesz a nagy, erős X-elkapó, Samuelt előretolják a rivaldafénybe a kicsi, de gyors elkapónak, és McCaffrey pedig slot utakat fog futni. Ha sikerül valós veszélyt teremteni a gyors elkapókkal, akkor le fog szakadni az ellenfél LB-sora a scrimmageről, és a DB-k is hátrébb állnak fel, amivel törvényszerűen kisebb lesz a nyomás a futókon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!