Connect with us

Hír

Peyton Manninget akarja a Browns?

A Cleveland Browns továbbra sem áll stabil lábakon irányító-poszton, azonban Peyton Manninget nem ilyen minőségében szeretnék megszerezni, hanem a front office-ba – legalábbis Jason La Canfora információi szerint.  Jimmy Haslam tulajdonos állítólag a csapat elnökének szeretné megszerezni a legendás irányítót és nagyon komolyak a szándékai, hiszen már elkeseredetten keresi a megoldást, hogy végre nyerő pályára állítsa a csapatot.

 

 

A Browns továbbra is nyeretlen idén és csak egy győzelme van 2016 kezdete óta, jelenleg pedig úgy tűnik, nem a Sashi Brown – Paul DePodesta – Hue Jackson trió a hosszú távú megoldás. Haslam pedig azt reméli, hogy Peyton lehet az, aki győzelmekre vezetheti a Brownst – még ha nem is konkrétan a futballpályán.

 

Manning nem sietett sehová azzal a döntésével, hogy mit csináljon futballkarrierje után, de sokan gondolták visszavonulásakor, hogy egyszer vezetni fog egy franchise-t a front office-ból. Haslam egyébként jól ismeri Manninget még a Tennessee egyetemről, hiszen a Browns tulaja sok mindenben részt vesz alma materében. A Brownsnál valamilyen változások biztosan lesznek év végén, de azt még nem tudni, hogy mekkora felfordulást fognak csinálni. Az is jó kérdés, hogy Manning szeretne-e egy ilyen romokban lévő franchise-t átvenni, de Haslam állítólag nyitott arra is, hogy a csapat egy részét eladja az egykori irányítónak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!