Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #11

Elfogytak a bye weekek, végre teljes kört láthatunk. Közte rögtön 3 meccsel csütörtökön, ugyanis Hálaadás van Amerikában a szokásos Lions és Cowboys meccsekkel. A top8-on belül csak kisebb mozgások voltak, a Wild Cardért folyó csata azonban lényegesen mozgalmasabb.

 

 

1. (1.) Philadelphia Eagles 9-1

 

Most még egy kvázi pihenőhét otthon a Bears ellen, aztán jön az a két hét, ami eldönti a hazai pálya előnyét: @SEA, @LAR.

 

2. (2.) New Orleans Saints 8-2

 

Itt szeretném megemlíteni, hogy a Redskins lényegesen jobb csapat, mint azt a mérlege sugallja. Egyáltalán nem lehetetlen még a pozitív szezon sem, némi bravúrral és mázlival pedig a Wild Card is. A Saintstől ez mindenesetre egy nagy győzelem volt, de kell is a lendület a Rams elleni meccshez.

3. (3.) New England Patriots 8-2

 

 

4. (5.) Minnesota Vikings 8-2

 

Az megvan, hogy jelenleg Keenumé a legjobb QBR a ligában (a sérült Watsont leszámítva)?

 

5. (6.) Pittsburgh Steelers 8-2

 

Na ez végre a playoff-Steelers volt, de fontos, hogy a védelem immár 5. meccse nem kap 17 pontnál többet. Ugyanakkor nem csak a New England elleni rangadóra kell figyelni, hanem hátrafelé is, mert a Jaguars sem lassít.

 

6. (4.) Los Angeles Rams 7-3

 

Semmi sincs veszve, a Seahawks-Rams lesz úgyis a döntő, illetve az Eagles elleni esetleges W.

7. (7.) Jacksonville Jaguars 7-3

 

8. (7.) Kansas City Chiefs 6-4

 

 

Hatalmas lendülettel dolgozzák magukat egyre lejjebb és lejjebb. Óriási szerencséjük, hogy a Chargers bármikor képes lábon lőni magát, mert így 2 meccs előnyből megúszhatják a hatalmas blamát. Talán…

 

Wild Card

 

9. (9.) Carolina Panthers 7-3

 

Olsen újra játékra kész, de nem is ez a fő hír vele kapcsolatban. Hanem, hogy a bye alatt a FOX-on szakkommentátorkodott a Vikings-Rams meccsen, amiről a Vikings megpróbálta letiltatni, mondván, hogy így extra információhoz juthat. A FOX azonban elutasította a kérést.

 

10. (14.) Atlanta Falcons 6-4

 

Tie-breakerekben nagyon jól állnak, mert egy Panthers elleni vereséget leszámítva az összes közeli vetélytársat legyőzték, a vereségeiket pedig ügyesen az AFC East ellen gyűjtögették. De innentől nincs könnyű meccs (NO 2x, TB 2x, CAR, MIN).

 

11. (14.) Tennessee Titans 6-4

 

Jó, ez várható volt, de innnetől a maguk kezében van a sorsuk. Kb. csak elszúrni tudják.

 

12. (16.) Baltimore Ravens 5-5

 

A korszakos 2000-es Ravens D 4x nullázta le az ellenfelét. Ezt az idei védelmet nem nevezném így, de már háromnál tartanak, és még bőven van esélyük egy negyedikre is!

In the Hunt

13. (13.) Detroit Lions 6-4

 

Egészen ragyogó módon tudják megnehezíteni a saját dolgukat, és bárki ellen 0-10-ről indítani a meccset. A Vikings ellen ez viszont már nem fog beleférni.

 

14. (10.) Seattle Seahawks 6-4

 

A helyzet az, hogy könnyebb utolérni a Ramst év végén, mint lenyomni a Panthers, Falcons, Lions hármasból kettőt a Wild Cardért. És egy szóval sem mondtam, hogy az első könnyű lenne…

 

15. (12.) Buffalo Bills 5-5

 

Csak jobb híján, mert meggyőződésem, hogy el fogják szúrni vagy már el is szúrták a Wild Card helyüket.

16. (-) Los Angeles Chargers 4-6

 

Igen 4-6-tal, de egyszerűen nincs más. És valójában az utóbbi 1 hónapban ők a West legjobb csapata, de lehet túl nagy hátránnyal indultak el október elején.

 

1/1 Cleveland Browns 0-10

Ez a 46 eredmény kell a Browns rájátszásához

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!