Connect with us

Hír

Prescott: Le kell győznünk az Eaglest

A Dallas Cowboys jelenleg 5-4-gyel áll, három győzelemre van lemaradva az Eaglestől. Mindkét csapat veretlen eddig a csoportjában, vagyis nem játszottak még egymással, így a Cowboysnak ez a meccs gyakorlatilag életet és halált jelent, ha meg akarják nyerni a csoportjukat (ha oda-vissza verik az Eaglest, akkor már csak egyszer kell botlania a riválisnak).

 

Minden mérkőzésre úgy tekintek, hogy muszáj megnyernünk, de ez mérkőzés kiemelten fontos. Ha be akarjuk húzni a csoportot, ha esélyt akarunk adni magunknak, akkor ezt muszáj megnyerni. Ez egy hatalmas mérkőzés lesz. Rivalizálunk egymással, ráadásul ők vezetik a csoportot jelenleg. Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy legyőzzük őket.

– nyilatkozta Dak Prescott, a Cowboys irányítója a Sirius XM NFL Rádiónak.

 

 

A Cowboysnak nem csak a csoportgyőzelem miatt fontos a meccs, hanem a rájátszás miatt is. Sőt, ez utóbbi az igazán kérdéses, ugyanis nem arról van most szó, hogy mindkét csapat bejutott már és csak a csoportelsőséget kell lemeccselni. Az Eagles 8-1-gyel áll, nekik szinte biztosan meglesz a rájátszás, a Cowboys mérlege viszont csak 5-4-es, ilyen csapatból pedig jelenleg van még három rajtuk kívül, nem beszélve a 6-3-as Seahawksról és a 7-3-as Panthersről. Nem kizárt, hogy idén a 10-6 sem lesz elég a rájátszásra az NFC-ben, a Cowboysnak jelenleg messze nem az elúszni látszó csoportgyőzelem a legnagyobb baja.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!