Connect with us

Hír

Prescott: Zeke nélkül is nagyok az elvárások

Olybá tűnik, a Zeke-saga már sosem fog véget érni, de mindenesetre a Cowboys futója ezen a héten kezdi meg letölteni a hatmeccses eltiltását. Ez komoly fejtörést okoz nem csak a fantasy tulajdonosoknak, de a dallasi csapat vezetőségének is, mert meg kell találniuk a módját Elliott hatékony pótlásának. Ezzel kapcsolatban a csapat irányítója is kifejtette a véleményét:

Mindegy, hogy ki áll fel futó pozícióban, nekem akkor is magasak lesznek az elvárásaim. Igaz ez az elkapókra és a támadófalra is. Ismerem ezeket a srácokat, minden nap együtt edzünk, együtt dolgozom velük, tudom, mekkora a potenciál a csapatban, ehhez igazítom minden várakozásomat és ezek nem változnak, mindig nagyok lesznek.

Érdekes lesz megfigyelni, mennyire ülnek majd Prescott elvárásai, hiszen Elliott más színvonalat képvisel a Cowboys backfieldjén, mint bárki más. Nehéz elképzelni, hogy Alfred Morris, Rod Smith és Darren McFadden  – akárcsak összeadva is – olyan átütőerővel szálljon be, mint ahogy Zeke tud, de a Cowboysnál azért optimistán néznek a Chiefs elleni találkozó elé.

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy Elliotton kívül Morrisnak 13, Smith-nek pedig 10 futása van idén, mellyel összesen 174 yardot értek el. Ez csapatszinten 16,5%-ot tesz ki az összes futott yardból, ami igencsak szerény szám. Az biztos, hogy a csapat nem fog egy lead backet alkalmazni, a labdacipelések meg fognak oszlani, és akkor talán tudnak majd a földön is olyan jól haladni, hogy a passzjáték ne rójon túl nagy terhet Prescott vállára. Erre feltétlenül nagy szükség lesz az AFC egyik legerősebb csapata ellen, mert ha felrúgják az identitásukat és elhagyják a futásokat, akkor biztosan a saját késükbe fognak szaladni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!