Connect with us

Hír

Ramsey: Csak az igazat mondtam Greennek

Jalen Ramsey tegnap beismerte, hogy olyan dolgokat mondott Greennek, amivel fel tudta idegesíteni és belemászott az agyába. Viszont ezek nem voltak személyeskedő beszólogatások, egyszerűen elmondta Greennek, hogy milyen játékos is ő valójában – legalábbis szerinte.

 

 

Majdnem minden egyes játéknál elmondtam neki, hogy milyen gyenge, hogy nem elég kemény. Ezek puszta tények. Egyszerűen nem tudta elfogadni az igazságot. Elmondtam neki, hogy az ideje lassan lejár. Elmondtam, hogy könnyű volt rajta védekezni, és tényleg az volt. Egy elkapása volt hat yardért. Én csak tényeket közöltem vele. Aztán bepipult.

Az emberek a lökésről akarnak beszélni, de majdnem minden egyes játéknál meglöktem. Megnézhetitek a meccsfelvételt, minden egyes játéknál meglöktem. Megmondtam neki, hogy vegye le rólam a kezét. Megint rám tette, én megint meglöktem. Elege lett, mert gyenge. Sokan erősek mentálisan, de ő nem volt az a meccs során.

A meccs után beszéltem már csapattársával, akiket ismerek és azt mondták, hogy ha AJ elkezd visszabeszélni, akkor megfogtad. Sosem beszél a pályán. Én meg úgy voltam vele, hogy én meg ezt csinálom minden héten.

 

Green és Ramsey aztán a mindenki által látott verekedésbe keveredtek, előbb Ramsey erősen meglökte Greent, aki utána felállt és egy fojtódobással földre vitte a cornerbacket, majd egy jobbhorgot is bevitt Ramsey sisakjába. Végül mindkettejüket kiállították, további eltiltást viszont egyik fél sem kapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!