Connect with us

Érdekességek

Rengeteg a kérdés a Vikings 2018-as irányítóhelyzete körül

Többször írtunk a Vikings irányítóhelyzetéről itt az oldalon, ez a téma pedig mind titeket, mind minket nagyon megoszt. Vannak akik egyértelműen Keenum mellett teszik le a voksukat idénre és vannak akik a playoff runra hoznák Teddyt. Na de van itt még egy másik kérdés is. Akárki fejezi is be ezt az évet, az 2018-ban megkaphatja automatikusan a kezdő helyet? Esetleg Bradford is közbeszólhat?

 

 

A Vikings egyelőre nem szeretne ezzel a helyzettel foglalkozni, úgy érzik, ez az offseason munkássága legyen. Igen ám, de ez egy kicsit kockázatos játék. Ugyanis se Bridgewater, se Keenum, se Bradford nem lesz szerződés alatt. Így ha nem kezdenek el időben tárgyalni velük, akkor könnyen lecsaphat rájuk másik csapat is. Márpedig több olyan csapatot is sejtünk, aki új irányító után nézne.

 

Mi ilyenkor a helyes döntés? Nagyon nehéz megítélni. Számomra egyelőre nyilvánvalónak látszik, hogy Keenum ha nem betlizik folyamatosan, akkor végig fogja vinni az évet. Azt nem tudom, hogy ez mire elég, de ha netán Super Bowlba jutna a csapat, ne adj isten meg is nyerné, akkor létezik, hogy ennek ellenére se tartanák meg? Abban látszólagos egyetértés volt sokáig, hogy Bridgewaterben nagyobb a potenciál. Azonban ha Super Bowlt nyersz valakivel, akkor meg akarod kockáztatni, hogy ez az esetleges potenciál kibújjon a másik quarterbackedből és elküldöd az egyszer már bevált megoldást?

 

És ott van akkor még Sam Bradford is. Benne se kisebb a potenciál, mint Bridgewaterben, sőt azt idén láttuk, hogy vele is működik az idei gameplan. Neki viszont a sérülékenysége megkérdőjelezhető. Mit csináljon ilyenkor egy csapat? Kinek adjon szerződést? Mikor adjon szerződést? Mozgalmas hónapok elé néznek Minnesotában, akik ezzel a kényelmes helyzettel teremtettek kicsit kényelmetlen helyzetet. Hány csapat összetenné a két kezét, hogy azon kelljen gondolkoznia, hogy három viszonylag jó irányítóból kit is tarthatna meg.

 

A vége a storynak valószínűleg messze van. A csapat feltehetően maximum kettő irányítót fog megtartani, de az sem lepne meg, ha csak az egyikkőjüket, mert a többiekre a QB éhes csapatok lecsapnak. Én jelenleg úgy gondolom, hogy Bradfordot nem fogják marasztalni, mert az állapota jelenleg neki a legkevésbé stabil. Keenumhoz szerintem foggal-körömmel fognak ragaszkodni, amíg egy backup QB fizetés keretein belül maradnak. A kérdés, hogy Keenumnbak ez elég lehet-e. A jövő valószínűleg Bridgewateré , de mi van akkor ha egy másik csapat messze túlárazza Teddyt? Megéri belemenni akkor is egy alkudozásba?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!