About the author

4 Comments

 1. 1

  picsu

  Tudtok esetleg linket az alabama meccshez? köszi

 2. 2

  balentin

  Redditben megfelelő kulcsszó keresésével simán találsz olyan streamet, ami meg fog felelni az igényeidnek.

 3. 3

  KidInk789 .

  Abban tudna valaki segíteni,hogy ilyenkor mi alapján maradhatna le a Bama a play offról? 1 zakó miatt? Georgia-Auburn főcsoportdöntő lesz most,de a Georgia is kapott ki pár hete,az Auburnnek 2 zakója is van,de itt a végén elég megvernie a Bamát és ezzl már az is lehet hogy ők play offba kerülnek ezzel,míg a Bama lecsúszhat a top4ről? Kicsit zavaros ez az egyetembe nekem még:D

 4. 4

  Toxic Waste

  Bizottság dönt.
  Azt mondják, a Georgia-Auburn győztese ott lesz, a vesztese nem – ez azért érthető, hogy a győztest mindenképp az Alabama elé sorolják (ha a Georgia, akkor ők egy vereséggel főcsoportot nyernek, meg csak legyőzik az Auburnt; ha utóbbiak, akkor meg azért, mert verték a Tide-ot, és kétszer a Georgiát).
  A Clemson-Miaminál annyiban más a helyzet, egy szűk Miami-győzelemmel akár mindketten is beférhetnek, egy nagyobbal meg a Clemson helyére jöhet a Miami.
  Az Oklahoma győzelemmel biztosan playoffos, vereséggel (szinte) biztosan nem, a TCU túl messze van.
  A Wisconsin győzelemmel bent van, de ha az Ohio State győz, nagyon nehezen tudnak majd dönteni köztük és az Alabama között.
  A USC (és a Stanford) hiába reménykedik.

  Tehát miben bízhat a ‘Bama? Leginkább a Sooners botlásában, ha ez nem jön össze, akkor az OSU győzelmében – utóbbira jobb esély van, de nincs kizárva, hogy akkor meg a Buckeyest eléjük rakják.

  Egyébként egy korábbi elemzés szerint megnyerni egy Power5-konferenciát két vereség után kevesebbet ér (a playoff selection commitee számára), mint nem nyerni konferenciát összesen egy vereséggel, de ez most olyan helyzet, amikor várhatóan nem így lesz (legalábbis az Auburn meg talán a Ohio State számára).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team