Connect with us

Hír

Rodgers ott segít, ahol tud

Rodgers sérüléséről és sikeres műtétjéről már valószínűleg mindenki tud. Ugyan a Packers IR-re tette, most mégis visszatért a klasszis irányító a Lambeau Fieldre, hogy segítse csapata felkészülését.

Még nem tudni, hogy idén láthatjuk-e játszani, de az szinte biztos, hogy még egy jó darabig Brett Hundley-val kell elműködnie a Packersnek. A csapatnak pedig nagy szüksége van Rodgers meglátásaira, a fiatalnak pedig különösen sokat segíthet tanácsaival. A vezetőedző így nyilatkozott az ügyben:

A legnagyobb dolog, amit Brett kaphat, hogy egy picit gyorsabb lesz a játéka. Ez olyasmi, amiben mint csapat kell fejlődnünk. Mind a támadó, mind a védő oldalon gyorsabbnak kell lennünk, Aaron pedig tud segíteni nekünk ebben.

A sok futballban eltöltött év és a csoport riválisok alapos ismerete biztosan segíteni fogja a még szinte nulla tapasztalattal rendelkező Hundleyt. Az pedig külön kiemelendő pozitívum Rodgersben, hogy ő annak ellenére segít, hogy amikor még ő kezdte a szárnyait bontogatni, nem kapott túl sok segítséget Favretől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!