Connect with us

Hír

Sean Lee ismét több hetet kihagyhat

Lassan már felesleges arról beszélni, hogy mi lenne akkor, ha Sean Lee egészséges tudna maradni, mert ez lehetetlen feltevés. A kiváló linebackernek ismét kiújult egy sérülése és több hetes kihagyás várhat rá. Mivel a Cowboys 11 napon belül háromszor is pályára lép, így jó esély van rá, hogy legalább ezt a három találkozót Lee kihagyja.

 

 

Rossz hír ez a Dallas számára, ugyanis sorsdöntő mérkőzések következnek. Mindjárt most hétvégén, a csoportrivális, meglepetésre az egész ligát vezető Eagles lesz az ellenfél, Lee nélkül pedig nem ugyanaz a védelem. A Falcons például 132 yardot futott ellenünk, pedig a kezdő running backjük, Devonta Freeman agyrázkódást szenvedett a mérkőzés elején. Általánosságban is 30 yarddal többet engednek mérkőzésenként az ellenfelek futóinak, ha Lee nincs a pályán, mint amikor a védelem vezére ott tud lenni.

 

Lee már a szezon folyamán két mérkőzést is kihagyott, helyére pedig a fiatal, Jaylon Smith került, aki ugyan nem teljesít rosszul, de messze nem olyan rutinos és képzett, mint veterán csapattársa. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy hány mérkőzéses lesz Lee távolmaradása, de ahogy fentebb írtam, jó esély van három, de inkább négy mérkőzésre. A csapat mindenesetre day to day-ként tüntette fel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!