Connect with us

Hír

Sean McDermott: Nem sajnálom, hogy Peterman kezdett

A Buffalo Bills az év eleji jó kezdés után folyamatos leépülésben van. A múlt héten a Saints tett fel ellenük 47 pontot, most pedig a Chargers 54-et. Ebben hatalmas szerepe van, Nathan Petermannak, aki az első félidőben 5 interceptiont is dobott. Sean McDermott a hét közben cserélte le Tyrod Taylort, amit sokan már akkor sem értettek, de a mérkőzés után alighanem senki sem lehetnek kérdései, hogy nem volt jó döntés. A vezetőedző azonban nem teljesen így látja.

 

 

Nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy ő vagy mi reméltük. A fiatal játékosok azonban így gyűjtenek tapasztalatot. Nem bánom a döntésemet, a végeredményt azt igen. Vissza kell tértünk a nyertes útra.

 

A tapasztalatgyűjtés valóban nagyon fontos egy NFL játékos életében, de nem ártott volna kicsit alaposabban felkészíteni Petermant, mielőtt bedobják a mélyvízbe. Ráadásul a sok eladott labda az önbizalmát a porig rombolja, az pedig többet árt, mint amennyit egy mérkőzésrutin használ. Peterman 14 próbálkozásból eladott öt labdája pedig beállította Ryan Fitzpatrick, Ty Detmer és Drew Bledsoe ilyen jellegű negatív rekordját is, egy félidő alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!