Connect with us

Érdekességek

Soha nem találod ki, melyik csapat ellen szenvednek a legjobban az első számú elkapók

Hiába a No Fly Zone, hiába Patrick Peterson zsenialitása és hiába jó még mindig a LoB is. Van egy csapat, amely ellen náluk és mindenkinél jobban szenvednek az aktuális ellenfél első számú elkapói. Ez a csapat pedig nem más, mint az Indianapolis Colts. Igen, az a Colts, akik amúgy nem festenek túl szépen és szenvednek is eleget, de ha valamiben jók, akkor az az elsőszámú elkapók levédekezése.

 

 

Csak pár statisztika arról, hogy mennyire is voltak jók idén. A második héten Larry Fitzgerald 21 yardot, a negyedik héten Doug Baldwin 35 yardot, a hetedik héten A.J. Green 27 yardot, a nyolcadikon DeAndre Hopkins 87 yardot, múlt héten pedig Antonio Brown 47 yardot kapott el ellenük. Elsősorban Rashaan Melvin dicsérhető, aki a legtöbb snapet tölti coverage-ben a Colts cornerek közül és általában ő fogja az ellenfelek elsőszámú elkapóit is. A 311 cover snapje közül mindössze 29-ben engedett elkapást és átlagosan csak 1 yardot enged cover snapenként.

 

A gond ezzel csak az, hogy a többi elkapóra már nem marad erő, ugyanis a Colts engedi a második legtöbb yardot a levegőben összességében, meccsenkénti 274.5 egységgel. Ráadásul 15 engedett passzolt touchdownt is kaptak, ami a nyolcadik legrosszabb a ligában. Fura egy statisztika ez, mert hiába veszik tehát ki az ellenfél legjobb elkapóját, összességében nem hatékony a passzvédekezésük.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!