Connect with us

Érdekességek

Születőben az új Revis?

A New Orleans Saints védelme már három éve, egészen 2017 harmadik meccséig a nevetség tárgya volt. Utolsók voltak engedett passzolt yardokban, az utolsó háromban voltak engedett pontokban és szerzett sackekben is ligautolsó közeli számokat hoztak. Idén viszont beindult a henger és a Saints defense-e az egyik legjobb a ligában. Ez többek között annak köszönhető, hogy a draftról szerzett újoncok és a szabadügynökpiacról szerződtetett veteránok jól kiegészítik egymást. Különösen jól játszik Lattimore, aki a jövő shutdown cornerbackje lehet.

 

 

Természetesen nem Lattimore oldotta meg egyszemélyben a Saints gondjait de nagyon sokat tett azért, hogy megszilárduljon a védelem. Lazán rá lehet bízni az ellenfelek elsőszámú elkapóit mert nagyon jól teljesít a legnagyobbak ellen is. A ProFootballFocus statisztikái szerint 38-szor vették célba, amiből 20 elkapás született, de ebből a 20 elkapásból mindössze 213 yard. Ennél is félelmetesebb, hogy az irányítók 47.4-es irányítómutatóval dobálnak rá, ami a harmadik legjobb a ligában. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy még nem engedélyezett touchdownt, de már két interceptiont is lehúzott.

 

Nem szabad az mellett sem elmenni, hogy a passzvédekezés mellett a futás ellen is jól végzi a dolgát és a haloványabb Saints linebacker sort ezzel nagyban kisegíti. Nincs még elrontott szerelése, pedig 163 futás snapet töltött a pályán és összesen 11 tackle-t csinált. Hatalmas stabilitást adott a Saints védelmének és korához képest éretten viseli a szópárbajokat is. Kalandja akkor kezdődött mikor a szezonnyitón Diggs már 93 yarddal égette a Szentek védelmét, amikor megkapta a nyakába Lattimore-t. Onnantól kezdve nem volt elkapása. A hőssé válás útja pedig azóta is tart.

 

Összességében ő lehet a Saints és a liga jövőjének egyik meghatározó cornere, aki szabadon elmegy a sztárelkapókkal és fizikálisan, valamint gyorsaságban is felveszi velük a versenyt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!