Connect with us

Hír

Teddy egyre erősebbnek tűnik

Minnesota Vikings számára a szerdai (tehát a mai) nap nagy jelentőséggel bír, ugyanis el kell dönteniük, hogy aktiválják-e Teddy Bridgewatert a PUP listáról az aktív csapatba vagy ezt az évet is teljesen ki kell hagynia. A karrierjét is veszélybe sodró horrorisztikus sérülése után vannak érvek a visszatérés mellett is, ráadásul a csapattársak Minneapolis Star Tributenek adott interjúik szerint egyre erősebbnek tűnik a játékos.

A csapat futója, Jerick McKinnon szerint

Nagy elszántsággal csinálja a dolgokat és a régi Teddyként viselkedik.

A linebacker Anthony Barr így nyilatkozott

Szerintem egy kicsit erősebbnek tűnik. A labda gyorsabban és messzebb szállt. Szerintem ez mindig jó jel egy irányítónál. Remélem, hogy folytatja a fejlődést.

Természetesen hatalmas történet lenne, hogy egy ennyire brutális sérülésből sikeresen felépülne és újra a csapata vezére lehetne. Ráadásul a Packers Rodgers kiesésével nagyon meggyengült, ami jelentős mértékben megnövelte az idei lehetőségeit a Vikingsnek is.

Másik oldalról viszont viszonylag jól elműködnek Keenummal is, így nem biztos, hogy érdemes kockáztatni Teddy hosszú távú karrierjét. Ráadásul a pihentetéssel plusz egy évre tudnák a csapatnál tartani, így pedig nem kéne neki nagy pénzt adni miközben senki sem tudja, hogy valaha is hozni fogja-e a régi formáját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!