Connect with us

Érdekességek

Teljes felfordulás a Colts védelmében

Sokszor előfordul, hogy ha valaki átveszi egy csapat irányítását, akkor megpróbálja a saját embereit behozni, leigazolni, a korábbi rezsim tagjait pedig kitakarítani. Az viszont talán sosem fordult még elő, hogy egy teljes védelmet kicseréljen egy csapat másfél szezont után. A Coltsnál viszont majdhogynem teljes a felfordulás a védelemben, ugyanis konkrétan egyetlen egy játékosuk van csupán a jelenlegi rosteren a tavalyi első fordulós kezdő csapatból.

 

 

Így állt fel a Colts védelme tavaly a szezonnyitón a Lions ellen:

 

  • Védőfal: Joe Ritz – Kendall Langford – David Parry
  • Linebacker-sor: Sio Moore – Eric Walden – D’Qwell Jackson
  • Secondary: Patrick Robinson – Antonio Cromartie – Mike Adams – TJ Green – Darryl Morris

 

Közülük egyedül TJ Green van még a rosteren, aki tavaly második körös újoncként kezdett az első héten. A többiek vagy más csapatot “erősítenek”, vagy már a ligában sincsenek.

 

Reitz visszavonult, Langford a Texans tagja, de csak egy meccset játszott idén, Parry a Saintsnél van sérültlistán. Moore és Jackson csapat nélkül tengetik életüket, Walden pedig elég keveset játszik a Titansben. Robinson az Eaglesben élete szezonját futja, Cromartie valószínűleg a sok gyerekével játszik sikertelen vaszektómiája után (14 gyerek 8 különböző nőtől), Adams a Panthersben játszik, Morris a holtszezonban sérült meg, majd októberben kivágta a Colts.

 

Chris Ballard jött, látott és felforgatott mindent. Hibáztatni nem lehet, hiszen borzasztó a fent felsorolt emberállomány, szóval ennél rosszabbat nem nagyon lehet összerakni. Ballardnak jó szeme van a tehetségekhez, de nyilván várni kell még, hogy bármennyire észrevehető legyen munkájának gyümölcse.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!