Connect with us

Érdekességek

Történelmi mélyponton a Browns

A Cleveland Browns a liga egyik legnagyobb múltú csapata, azonban az utóbbi időben különösen nem jönnek az eredmények. Mivel a Vikingstől is kikaptak a múlt héten, így jelenleg 0-8-cal állnak, vagyis zsinórban két szezonban kezdtek 8 vereséggel. Ezt rajtuk kívül csak három csapatnak sikerült abszolválnia.

 

A legutóbb a Cincinnati Bengals volt ennyire gyenge, ők 1993-ban és 1994-ben. Ha az ő mintájukat követi a csapat, akkor a 9. héten nyerni fog, sőt, az utána jövő meccsét is behúzza a Browns. Vagyis a Lions és a Jaguars retteghet.

 

A Bengals előtt a ’83-84-es Houston Oilers volt ekkora gödörben, ők a második szezonjukban 10-et veszítettek, mielőtt jött az első győzelem, sőt, azután hármat nyertek a következő négy meccsükből. Ezek szerint a Bengals, a Chargers és a Ravens van veszélyben.

 

A harmadik delikvens és a történelem első dupla 0-8-as csapata az 1976-77-es Bucs. Mentségükre legyen mondva, hogy ők ekkor alakultak és a franchise első győzelmére 26 meccset kellett várniuk. ’77-ben 12 meccset buktak, majd az utolsó kettőt megnyerték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!