Connect with us

Hír

Újabb súlyos csapás a Packers számára

Nem volt elég a Green Bay Packers csapatának a nagyon sima vereség a Lambeau Fielden, egy újabb kulcsjátékosát lesznek kénytelenek nélkülözni a szezon hátralévő részére. Bryan Bulaga ugyanis megsérült, elszakította a keresztszalagját és ezáltal hosszú pihenő vár rá.

 

 

A szezon nagy valószínűséggel már Aaron Rodgers sérülésével elúszott a Packers számára, de így az a minimális esély is egyre halványul a csapat szurkolói számára, ami eddig megmaradt. Bulaga a negyedik negyedben szenvedett térdsérülést, a Packersnél pedig a legrosszabbtól féltek, ami végül be is következett.

 

Ezzel pedig újra szétesett a Packers kezdő offensive line-ja, amely mindössze két meccsen tudott együtt játszani az idei szezonban. Bulaga helyére egyébként Justin MCray állt be a Lions elleni összecsapás végén, de Jason Spriggs visszatérését követően ő lehet a fő jelölt a támadófal jobb oldalán. Tovább tart tehát a Packers pechszériája, ami a sérüléseket illeti és nagyon optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy idén rájátszásról álmodjon a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!