Connect with us

Hír

Vasárnapi sérülésjelentés

Az utolsó sérülésjelentés érkezett meg a meccsek előtti hivatalos közlés előtt, ami alapján néhány csapatra nehéz mérkőzés várhat, ha csak a nem bevethető neveket nézzük.

 

 

Falcons @ Panthers

  • A vendégeknél csak az újonc linebacker, Duke Riley nem bevethető, a hazai csapat ismét kénytelen nélkülözni a center Ryan Kalil szolgálatait, Trai Turner játéka pedig kérdéses.

 

Colts @ Texans

  • Idén először nem kell itt emlegetni Andrew Luckot, de sajnos nem a jó értelemben, ugyanis IR-re került. Matt Jones, John Simon és Quincy Wilson nem utazott el Houstonba, ahogy Vontae Davis sem, Anthony Castonzo játéka pedig kérdéses.
  • A Texansban Deshaun Watson a legnagyobb veszteség, más fontosabb hiányzójuk nincs, a cornerback Jonathan Joseph játéka kérdéses egyedül.

 

Bengals @ Jaguars

  • A Bengals támadósorából Tyler Boyd, a védelméből Kevin Minter biztos hiányozni fog, de a special team is szenvedhet károkat, hiszen a rúgó Randy Bullock játéka kérdéses. Rajta kívül még Michael Johnson neve mellett szerepel a Q betű.
  • A Jaguars egyelőre nem szenvedett hiányokat, bár a támadófalból Robinson és Cann játéka is kérdéses, Leonard Fournette viszont visszatérhet. Ez azonban az újonc elkapóról, DeDe Westbrookról nem mondható el, akit még nem aktiváltak az IR-ről, de ez jövő héten megtörténhet.

 

Buccaneers @ Saints

  • Jameis Winston továbbra sincs 100%-os állapotban, de vele fog kezdeni a Bucs. Brent Grimes biztos nem, Chris Baker vagy Robert Ayers lehet hogy nem lesz ott a pályán, utóbbi kettő játéka kérdéses.
  • A Saints csak a támadófalában szenvedhet károkat. Larry Warford hiányozni fog RG poszton, de a LT Terron Armstead és a LG Andrus Peat játéka is kérdéses.

 

Rams @ Giants

  • A Giantsnél továbbra is csillaghullás van, Jonathan Casillas, B.J. Goodson, Olivier Vernon és Justin Pugh már szombaton kiderült, hogy nem lép pályára a kezdőjátékosok közül, Weston Richburgöt pedig IR-re tette a csapat. A Ramsnél nincs hiányzó.

 

Broncos @ Eagles

  • A Broncósnál csak a cseretackle Donald Stephenson nem lép pályára a reggeli jelentések szerint, Todd Davis és Ronald Leary játéka kérdéses, Emmanuel Sanderst viszont visszakapta a csapat.
  • Az Eaglesnél csak Ronald Darby játéka kérdéses, Doug Pederson szerint ugyanis Zach Ertz ott lesz a pályán, csak úgy, mint a friss szerzemény Jay Ajayi is, bár ő egyelőre csak kevés szituációban kerül bevetésre.

 

Ravens @ Titans

  • A Ravens injury reportja az idén megszokottakhoz hűen megint elég hosszú. A legfontosabb, hogy Joe Flacco úgy néz ki kezdeni fog az agyrázkódását követően, ahogy Jeremy Maclin és Mike Wallace játéka is valószínűsíthető. Terrance West vagy Michael Campanaro már nem volt ilyen szerencsés, ők kimaradnak. Rajtuk kívül szinte a fél kezdő játéka kérdéses, a támadósorból Nick Boyle, Ryan Jensen, Ronnie Stanley és Maxx Williams, míg a védelemből Michael Pierce, Jimmy Smith, Ladarius Webb és Tim Williams kapta meg a questionable státuszt.
  • A Titansnél a LG Quinton Spain nem lesz ott a pályán, az újonc Corey Davis viszont hosszú idő után igen. Delanie Walker játéka viszont kérdéses.

 

Cardinals @ 49ers

  • A Cardinals részéről az IR-en lévőkön kívül nincs komoly hiányzó, egyedül Karlos Dansby és Frostee Ruckner játéka kérdéses a kezdőből. A 49ers már nincs ebben a szerencsés helyzetben, náluk Joe Staley, Solomon Thomas és K’Waunn Williams sem lép pályára a kezdőből. Ráadásul elvesztették Pierre Garcont vélhetően a szezon hátralévő részére, aki nyaksérülés miatt IR-re került. Reuben Foster viszont ismét visszatérhet a csatatérre.

 

Redskins @ Seahawks

  • Nem csak a Ravens az, ahol most kórházat lehetne nyitni a sérülésjelentéseket látva, a Redkins is komoly találatokat kapott be az elmúlt két hétben. Azok után, hogy végre a tavalyi játékának jeleit mutatta meg Jamison Crowder, most nem lehet ott a pályán, ahogy Matt Ioannidis, Jordan Reed, valamint vélhetően Trent Williams és Spencer Long sem a támadófalból. Brandon Scherff és Bashaud Breelnad játéka kérdéses, Rob Kelley viszont játszani fog, de nem kap teljes terhelést.
  • A hazai csapatban Earl Thomas és Luke Joeckel tuti hiányzó lesz, de Kam Chancellor, Jeremy Lane, Bobby Wagner, C.J. Prosise és Sheldon Richardson játéka is kérdéses.

 

Chiefs @ Cowboys

  • A Chiefs Dee Ford és Albert Wilson játékát kénytelen nélkülözni, viszont Tamba Halit aktiválták a PUP listről. Justin Houston játéka kérdéses.
  • Cole Beasley kikerült az Agyrázkódás protokollból és játszani is fog, Chidobe Awuzie és Dan Bailey viszont továbbra sem bevethető. Maliek Collins játéka kérdéses.

 

Raiders @ Dolphins

  • A Raiders szinte egy komplett CB sor nélkül érkezik Floridába, ugyanis David Amerson, Gareon Conley és Demetrius McCray sem játszhat sérülés miatt, valamint Gabe Jackson, Cory James és Karl Joseph játéka is kérdéses.
  • Jay Cutler a vártnak megfelelően kezdeni fog, ahogy az egész héten teljes értékű edzésmunkát végző DeVante Parker is. Biztos hiányzó nincs, Jermon Bushrod, Andre Branch és William Hayes is kérdéses státuszú.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!