Connect with us

Hír

Véget ért Andrew Luck idei kálváriája

Megannyi önámítás és próbálkozás ellenére bekövetkezett az, amire talán a legreménykedőbb Colts drukkerek is gondoltak: Andrew Luck felépülése messze nem a vártnak megfelelően halad, és az idei szezon látva úgy döntöttek, hogy IR-re teszik, amivel egyben a szezonjának is szinte biztosan vége.

 

 

A döntés semmiképp sem meglepő, annál inkább indokolt volt. Egy 2-6-os csapatba teljesen felesleges beszuszakolni Luckot úgy, hogy nincs 100%-os állapotban, ő többet ér annál mint egy wannabe Wild Card hely, amire még mindig megvan az esélye a Coltsnak, még ha nem is sok. A dolgok értetlenségét a Colts tökölése szolgáltatja, hiszen ezt a lépést már jóval korábban is megtehették volna, de a végsőkig húzták. Lucknak innentől nincs más hátra, mint a következő idényre koncentrálnia.

 

Nagyon sokszor kívánom hogy bárcsak segíteni tudnék a csapatnak ebben a szezonban, de nem ilyen áron. Nem vagyok teljesen egészséges, én meg tudom, hogy sokkal többet tudok úgy nyújtani a csapatnak mint jelen állapotomban. Az idei szezon bár látszólag kárba veszett, nem volt hiába való: rengeteget fejlődtem a játékon kívül is, jobb ember, csapattárs és játékos lettem egyben, aki meg fogja mutatni mire képes.

– mondta félig csalódottan, félig lelkesen Luck.

 

Hihetetlenül viccesen megjegyezhetnénk, hogy az utóbbi időben nincs szerencséje (hagyok időt amíg letörlitek a könnyeket a kacaj után), aminek a Colts is alaposan látja a kárát: Luck 2012-es draftolásatól a 2014-es szezon végéig ugyanis egy meccsen sem hiányzott, 33-15-ös mérleget tudott felmutatni az alapszakaszban, és ami a legfontosabb, 3 rájátszás meccsen is pályára lépett. 2015 óta viszont 18-szor (az IR miatt vélhetően ez 26-ra duzzad) nem volt/lesz ott a pályán, csapata mérlege mindössze 18-22, és a rájátszásba sem sikerült bejutniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!