Connect with us

Hír

Végre javulhat a Browns elkapó-helyzete

Két jó hír is érkezett a Browns szurkolók számára a héten, és mindkettő az elkapó-frontot érinti. Egyrészt a barnák visszahozták IR-ről Corey Colemant, a csapat tavalyi első körös játékosát, másrészt Josh Gordon is megérkezett a csapathoz és megkezdhetik a közös munkát, a felkészülést a december 3-ai visszatérésre.

 

Coleman a második héten törte el a kezét, így nem állt a Browns rendelkezésére ezidáig. Ezzel egyébként is baja volt, hiszen a draftolása óta lehetséges 24 meccsből csak 12-n lépett pályára. Most vasárnap a Lions ellen még nem fog játszani, de utána, a Jaguars ellen november 19-én már pályára léphet.

 

 

Josh Gordon játékjogának visszaállítása pedig a tegnapi naptól azt jelentette, hogy a kiváló, de problémás elkapó már meg is érkezett a csapat főhadiszállására és megkezdheti a munkát. Még nem edzhet a csapattal, de egyéni edzéseket már végezhet. November 20-ától mehet ki az edzőpályára a csapattársakkal, majd december 3-án léphet először pályára (a Chargers ellen) és így az idény utolsó 5 mérkőzésén állhat a Browns rendelkezésére.

 

Ez a két hír azt jelenti, hogy a Cleveland elkapó-helyzete sokat javult, tehetségben már az NFL-átlag felett lehetnek az év végére. Már csak teljesíteniük kell – és még körülbelül 15 poszton erősíteni a csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!