Connect with us

Hír

Von Miller szerint nincs mit szépíteni

A Broncos 2-0-val kezdte az idei évet, a Cowboys szétszedése után pedig úgy tűnt, hogy idén komoly tényezők lehetnek az AFC-ben. Ezután jött a Bills elleni vereség, bár azóta már kiderült, hogy a Bills nem is egy rossz csapat. A Raiders legyőzésével 3-1-gyel állt a csapat, azonban utána elveszítettek négy meccset sorozatban, legutóbb 51 pontot benyelve az Eagles ellen. Ezen nincs mit szépíteni, a Broncos jelenleg nem egy top csapat.

 

 

Ott vagyunk, ahol vagyunk. Jelen pillanatban nem vagyunk egy jó csapat. Még van időnk, még mindig lehetünk jók. Vasárnap támadó- és védőoldalon is gyengék voltunk, ahogy a speciális egység sem volt jó. Azonban az, hogy most nem megy, nem azt jelenti, hogy ne lenne meg bennünk a potenciál

 

– mondta Miller az ESPN-nek.

 

A Broncos jelenleg 3-6-tal áll és tényleg nem kelti egy jó csapat benyomását. Hogy Von Miller milyen rendelkezésre álló időre gondolt, az számomra rejtély, hisz már legjobb esetben is csak 10-6-os lehet a csapat, ha minden meccset hoz, amire azért nem sok esély van. A csapat tényleg lehetne jó, de ahhoz kellene legalább egy közepes irányító, amit John Elway eddig nagyon nem talál. Most kellene megmutatnia, hogy tényleg a jobb GM-ek közé tartozik, mert lássuk be, Peyton Manninget felfedezni nem volt valami nagy művészet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!