Connect with us

Hír

Ward elküldése óriási hiba volt

Egy fél szezonnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a Denver Broncos ligaelit cornerbackje, Chris Harris rájöjjön arra, mennyit is jelentett a csapatnak T.J. Ward játéka.

 

 

Harrist arról kérdezték kedden, hogy a veterán safety szezon eleji kivágása milyen hatással volt a csapatra.

Úgy gondolom komoly hátrányba kerültünk miatta, ez játékunkon is meglátszik.

A cornerbacknek igaza van. Habár még mindig a második legjobb védelem a Denveré, ha mindent összevetünk, de az ellenfélnek engedett pontokat tekintve a liga alsó negyedébe tartoznak, ami szokatlan az elmúlt évek tendenciái alapján. A csapat pedig négy meccset bukott zsinórban, utolsó hat meccséből pedig ötöt. Vagyis hiába jó a védelem, az eddiginél több engedett pont miatt már nem elég a védelem egy-egy villanása, hanem a támadósornak is fel kéne nőni a feladathoz. Ez idén a meglepően jó kezdést követően alábbhagyott. Arról pedig nem is beszélve, hogy a védelem sem képes azokat a kulcsjátékokat végrehajtani, amik a liga legfelső polcára repítették az egységet.

Wardtól az előszezon után vált meg a Broncos, amivel 4.5 millió dollárt tudtak felszabadítani a fizetési plafon alól, ám az üzlet senkinek sem alakult jól. A Broncosnak nem megy, a játékosok finoman szólva sem voltak boldogok, hogy egyszer csak elköszöntek a safetytől, miközben Ward sem elégedett a Buccaneersben neki jutó szerepkörrel. Igazi lose-lose szituáció volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!