Connect with us

Hír

Watson: Erősebben térek vissza!

DeShaun Watson csütörtökön szenvedett ACL-szakadást egy edzésen és vége az idényének – ahogy már mindannyian tudjátok. A fiatal irányító tegnap este posztolt twitterre egy hosszabb üzenetet, amiben megígéri, hogy erősebben fog visszatérni, mint valaha. Tudja, miről beszél, hiszen szakadt már el a térdszalagja, még az egyetemen.

 

 

Azt mondják, hogy van ami nem hiányzik, amíg el nem veszíted. Ugyan csak nemrég vesztettem el, máris hiányzik. Tegnap úgy éreztem, hogy cserben hagytam a csapattársaim, a szurkolóim és a családom. De Isten gyermekeként megértem, hogy minden okkal történik.

Ma nagyon hosszúnak tűnik a visszatéréshez vezető út, de jártam már itt és úja végig fogom járni. Szeretném megköszönni minden egyes csapattársamnak a megingathatatlan támogatást. Az NFL-es barátaimnak is köszönök minden imát. A szurkolóimnak nem is tudom kifejezni mennyire hálás vagyok a bátorításokért. Megtisztel a számlálhatatlan üzenet és csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm, a teljes szívemből. Értetek játszom ezt a játékot és nagyra értékelem a szeretetet, amit kaptam tőletek, nem csak az utóbbi 24 órában, de a teljes szezon során.

Ígérem, hogy szorgalmasan fogok dolgozni azért, hogy ez a csapat egyszer egy bajnoki címet ünnepelhessen Houstonban és amikor visszatérek, még jobb, erősebb és fókuszáltabb leszek, mint valaha.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!