Connect with us

Érdekességek

A Jets merészebb álmainak az idegenbeli meccsek vethetnek gátat

A New York Jets idén mindenkit meglepett. Egy egyértelműen 1/1-esnek várt keretből stabil középcsapat lettek, és többek között annak köszönhetik csak, hogy nem lehetnek merészebb álmaik, mert idegenben elég rosszul szerepelnek.

 

 

Idén ugyanis egyetlen idegenbeli mérkőzésen hagyták csak el győztesen a pályát, a Browns ellen,de mint tudjuk, a clevelandi csapat egyetlen mérkőzést sem nyert idén, így ez nem nagy teljesítmény. A többi idegenbeli meccsükön viszont egytől-egyig bosszantó vagy megalázó vereségek születtek. Először a Raiders verte rommá őket, majd a Dolphins ellen kaptak ki az utolsó negyedben 14 pontos előnyt leadva, majd a közel reménytelen Buccaneers ellen buktak el egy fontos mérkőzést, szinte már-már egyértelmű esélyesként.

 

 

Az 1-4-es idegenbeli mutató tehát nem fényes, a csapat hazai formájához mérve pedig egyértelműen siralmas. Van azonban ennél is rosszabb. Bowles elmúlt két szezonjában ugyanis 4-9 idegenben, ebből a négy győzelemből pedig kettő is a Browns ellen jött össze. Nehéz megmondani, hogy mi az idegenbeli gyengébb szereplés fő oka (már azon kívül, hogy a hazai pálya azért sokat számít minden csapatnál), de McCown passzpontossága idegenben például majdnem 10%-al rosszabb, a futók pedig labdacipelésenként átlagban másfél yarddal rosszabbul teljesítenek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!